diumenge, 29 de desembre del 2013

L'Hugo i la Pepa, bonica parelleta!

Aquest Nadal hem tingut el plaer de passar-lo juntament amb l'Hugo i la Pepa, parella de "germanets", que a més van coincidir amb la Nala. Es notava que eren un pack; per exemple, a l'hora de dormir a la Pepa li encanta jeure en contacte amb l'Hugo, o quan acaricies a un apareix l'altre. De fet, si deies cosetes a qualsevol de les gosses de sobte apareixia l'Hugo pel mig tot content i apropiant-se dels mimitos.

L'Hugo
La Pepa
La Pepa és una Jack Russell petitona, molt mimosa amb les persones, tot i que amb un punt sa de desconfiança. Amb els gossos de la seva mida s'hi relaciona ben alegre; en canvi, és desconfiada amb els gossos més grans que ella. No obstant, no li va costar gens ni mica fer família amb la Nala i la Zuca, ja que aquestes dues en saben força de respectar i comunicar-se. La primera estona de convivència la Pepa va "explicar" a la seva manera que "si t'acostes et salto damunt i no pas de bones", cosa que la Zuca i la Nala van entendre; de fet, la Nala va tenir-li por a la Pepa una estoneta, fins que li va tornar a agafar confiança. Tal va ser l'evolució que el mateix dia la Pepa ja s'estirava al costat de la Nala i/o la Zuca, envoltant-se amb el seu cos per recollir escalforeta i protecció. 

La Pepa buscant escalforeta amb la Nala
La Pepa jugant amb un os molt gran!
La Pepa buscant escalforeta amb les mantes
L'Hugo és un cadell de Golden Retriever que va celebrar amb nosaltres el seu 6è mes-aniversari, precisament el dia de Nadal. L'Hugo és un trosset de pa, bo, respectuós, intel·ligent, un xic poruc però molt curiós, amb gran capacitat d'aprenentatge. A més, és molt divertit i juganer, alhora que tranquil. Hi havia moments que semblava com si la Nala o la Zuca volguessin ensenyar a jugar al petit Hugo: agafaven una joguina i li mostraven posant-li a la boca, fins que ell l'agafava i llavors a estirar...

L'Hugo i la Nala compartint joc
L'Hugo i la Zuca jugant amb la corretja i la Nala també

Ha sigut un Nadal feliç i molt ben acompanyats de quatre peludets que, esperem, hagin gaudit igual que nosaltres!

A continuació adjunto algunes imatges d'aquesta manada i un vídeo testimoni de l'energia en què es van llevar el dia de Nadal.

D'excursió amb els quatre peluts
D'excursió
D'excursió
Els tres Retrievers esperant joc a l'aigua...
Els Retrievers jugant a l'aigua!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada