dijous, 7 de novembre del 2013

Més diversió amb la Gala!

Aquesta setmana hem continuat els passejos matinals amb la preciosa i divertida Gala, i esperem continuar col·leccionant sortides amb aquesta trapella! En aquesta entrada us presento dues sortides amb ella: una on la Gala va descobrir que nedar és "guai" i l'altra on vam anar a fer una mica d'exercici i kilòmetres. 

La primera excursió va ser a la zona del Torrent del Castelló, on podem trobar aigua a gustos de tots, tant pels que els agrada nedar com pels que només volen refrescar-se les potetes. Nosaltres vam fer una de les voltes que ens agraden, passant per una bassa, per bassals d'aigua del torrent, per camins entre bosc i per dues fonts. Al llarg del recorregut la Gala es tornava boja amb l'aigua, cosa que ja sabíem d'ella, però sempre evitava aigües amb profunditats que impliquessin esforçar-se per no enfonsar-se... Vaja, que nedar no volia. 

La Gala no vol nedar
La Zuca i la Gala
En acabar la volta vam anar a una zona ample del riu on a la Zuca li agrada nedar. La Gala, amb la seva excitació característica amb l'aigua i confiant que l'aigua no cobria, es va trobar que de sobte havia de moure les potes per no enfonsar-se, ja que l'aigua li cobria! I aquí va ser quan va començar la seva afició per la natació... Perquè a partir d'aquell moment, i motivada per les "piscines" de la Zuca anant a buscar pals, es tirava a l'aigua sense pensar-s'ho i amb ganes, seguint la Zuca i acompanyant-la a agafar els pals. 

Gala i Zuca nedant
La Gala atrapa la Zuca. Objectiu: un pal.
Es deuria cansar força amb la natació, perquè el seu estil "splash" és esgotador! Donem-li uns dies per guanyar tècnica i eficiència... jeje Vegeu el vídeo a Youtube!



La segona sortida que vàrem fer va ser la volta al Puig de la Creu. Entre setmana ben d'hora m'agrada anar-hi ja que fem una ruta fàcil i tranquil·la, al mateix temps que ideal per fer un bon exercici matinal. No ho dubtava que la Gala aguantaria estupendament!

La Zuca (amb el pal) i la Gala a dalt del Puig de la Creu
De camí al Puig de la Creu
De baixada del Puig de la Creu

Encara ens queda per fer una sortida amb la Gala aquesta setmana, però he pensat dedicar-hi una entrada a part, ja que serà una sortida especial, perquè... Es reuniran "Les Tres Bessones": la Gala, la Nala i la Zuca!


2 comentaris :