dilluns, 14 d’octubre del 2013

La Tura


Tura (dreta) i Zuca (esquerra)

La Tura és una d'aquelles nenes que ens encanta que vingui a conviure amb nosaltres, ja que és dolça, afectuosa, tranquil·la, silenciosa... L'alegria amb què et saluda és impossible que no te'n faci enamorar! A les excursions gaudim veient-la amb els seus característics esprints aparentment incontrolables, però ella mai deixa de tenir-nos controlats. Si anem amb manada, està clar que la Tura és la líder de les persecucions: poquets són capaços de seguir-la, ja que va ràpid com una fletxa i s'enfila pels llocs com si d'una cabra salvatge es tractés!

Aquest cap de setmana la Tura ha tornat a venir amb nosaltres. En els passejos ha coincidit amb el Bruc, un gosset que sí que la reptava a seguir-la corrent! Tots tres, Tura, Bruc i Zuca, han gaudit de dues excursions: la primera al Torrent dels Colobrers i la segona a la Font de les Fagines. De la primera a Colobrers en podeu veure un vídeo testimoni de tot el que us he explicat!



Us deixo unes quantes fotos del pas de la Tura amb nosaltres aquest cap de setmana. Si voleu veure més fotos les trobareu aquí!

Tura, Bruc i Zuca a Colobrers

Tura a la Font de les Fagines

Tura, Zuca i Bruc a l'excursió a la Font de les Fagines


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada